HM Rabatkoder » 0 resultater fundet

HM Rabatkoder

HM Rabatkoder

På www.e-rabatkoder.dk finder du de seneste rabatkoder til HM. Klik her og spar masser af på på rabatkoder

H & M Hennes & Mauritz AB I daglig tale H & M) er et svensk multinationalt detail-tøjfirma, der er kendt for sit modetøj til mænd, kvinder, teenagere og børn.

H & M findes i 43 lande og i 2011 beskæftigede omkring 94.000 mennesker. De havde 2.325 butikker ved udgangen af ​​2011 og 2.629 butikker i slutningen af ​​august 2012. Det er rangeret den næststørste globale tøj forhandler, lige bag Spanien-baserede Inditex (moderselskab for ZARA), og fører over tredjestørste globale tøj forhandler, USA baserede GAP Inc. Design teamet i selskabets Svenske kontor styrer produktionen, fra merchandise til oprettelse specifikationer, og produktionen er outsourcet til omkring 800 fabrikker i Europa og Asien.

Samarbejde med gæste designere
I november 2004 tilbød udvalgte HM shops en eksklusiv kollektion af modedesigneren Karl Lagerfeld.

I november 2005 lancerede virksomheden en samling af Stella McCartney, og i november 2006 ved avant-garde Dutch designere Viktor & Rolf.

I marts 2007 lancerede det andet samarbejde designet af popstjernen Madonna. I juni 2007 arbejdede de med udvikler Maxis til at skabe en Xtra pakke for sidstnævnte er The Sims 2 computerspil, H & M Fashion Stuff.

I november 2007 lancerede virksomheden en samling af den italienske designer Roberto Cavalli. Det blev rapporteret, at tøjet udsolgt meget hurtigt. Også i 2007 blev en anden udformning med Kylie Minogue blev lanceret i Shanghai, Kina. I foråret 2008 det finske selskab Marimekko blev valgt som gæste designer og blev efterfulgt af japanske Comme des Garcons i efteråret.

I foråret og sommeren 2009, skabte den britiske designer Matthew Williamson to eksklusive stilarter for virksomheden - den første er en samling af kvinders tøj udgivet i udvalgte butikker. Den anden i herretøj for første gang, dog kun i udvalgte butikker. Den anden samling bød også på badetøj til mænd og kvinder og var til til stede i alle virksomheder butik på verdensplan.

Den 14. november 2009 har selskabet udgivet en limited-edition diffusion samling af Jimmy Choo byder sko og håndtasker, der spænder fra 300 kroner til 1.500 herunder en række herresko. Kollektionen omfattede også tøj designet af Choo for første gang, mange stykker tøj af ruskind og læder, og var til rådighed i 200 butikker verden over, herunder Londons Oxford Circus butik. Sonia Rykiel også samarbejdet med virksomheden, ved at designe en damer strik og lingeri rækkevidde, der blev udgivet i udvalgte selskab butikker den 5. december 2009.

I Efteråret 2010, samarbejdede virksomheden med franske modehus Lanvin med sine 2010 gæstedesigner.

I Foråret / Sommer 2011, samarbejdede virksomheden med mode blogger Elin Kling, som var tilgængelige på udvalgte butikker alene.

I juni 2011 meddelte H & M en samarbejdsplan med Versace, der blev udgivet den 19. november. Versace planlægger også at samarbejde med H & M, der vil kun være tilgængelig i lande med online-salg.

I november 2011 meddelte H & M en samarbejdsplan med Marni, at blive lanceret i marts 2012. Kampagnen vil blive instrueret af den prisbelønnede instruktør Sofia Coppola.

Den 4. oktober 2012 vil japanske Vogue redaktør Anna Dello Russo lancere en accessories kollektion hos H & M som Paris Fashion Week nærmer sig en afslutning. Kollektionen vil blive oplagret i 140 H & M butikker verden over og også blive solgt gennem H & M hjemmeside

Den 12. juni bekræftede 2012 H & M, at det vil lancere et samarbejde med avant-garde label Maison Martin Margiela til et fald udrulning. Den Maison Martin Margiela kollektion for H & M vil ramme butikkerne den 15. november 2012.

Filantropi
Fra 2012, har H & M rejst over 4.5 millioner USD, gennem en 5-årig partner program med FN velgørenhedsorganisation UNICEF.

Fra og med februar 2013 vil H & M tilbyder udvalgte en kupon i bytte for brugte beklædningsgenstande. Donerede beklædningsgenstande vil blive behandlet af I:CO, en detailhandler, der repurposes og genbruger brugt tøj med det mål at skabe en nul-affald økonomi. Initiativet svarer til en tøj-kollektion kupon iværksat i april 2012 af Marks & Spencer i samarbejde med Oxfam.

Populrære søgninger som relaterer til "HM Rabatkoder"
HM Rabatkode, HM Rabat, HM Rabatkoder, HM Kupon, HM Kuponkode, HM Rabatkupon, HM Værdikode, HM Kampagne, HM Kampagnekode, HM Kodenummer, HM Koder, HM Tilbud, HM Kuponer, HM Kode, HM Rabatter